מצרכים:
- 1 דלורית קצוצה דק
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 1 כפית מלח
- 1/4 כית פלפל שחור
- 1/4 כפית אגוז מוסקט
- 100 גרם גבינה פטה
- 50 גרם חמאה או חצי כוס שמן זית
- 4 ביצים
- 1/2 1 כוס חלב
- 2 כוסות קמח מלא
אופן ההכנה:
לאדות במחבת את הבצל עם הדלורית כחצי דקה עד דקה ללא שמן.
להוסיף את החמאה / שמן, לטגן קלות, להוסיף את הקמח, מלח ותבלינים.
לערבב כחצי דקה, להוסיף את החלב.
לקרר את המסה כ-5 דקות ולהוסיף את הביצים אחת אחת עד לקבלת מקרם רך.
להוסיף את הגבינה, לערבב עד לקבלת תערובת אחידה
להניח על בתנית עם נייר אפיה במקבחים של כ-2 ס"מ .
ניתן להשתמש בשק זילוף או להניח עם כף.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-40 דקות.
בתאבון.