מאפינס דלורית ובצל מקמח מלא

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 דלורית קצוצה דק
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כית פלפל שחור
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 100 גרם גבינה פטה
  • 50 גרם חמאה או חצי כוס שמן זית
  • 4 ביצים
  • 1/2 1 כוס חלב
  • 2 כוסות קמח מלא

אופן ההכנה:
לאדות במחבת את הבצל עם הדלורית כחצי דקה עד דקה ללא שמן.
להוסיף את החמאה / שמן, לטגן קלות, להוסיף את הקמח, מלח ותבלינים.
לערבב כחצי דקה, להוסיף את החלב.
לקרר את המסה כ-5 דקות ולהוסיף את הביצים אחת אחת עד לקבלת מקרם רך.
להוסיף את הגבינה, לערבב עד לקבלת תערובת אחידה
להניח על בתנית עם נייר אפיה במקבחים של כ-2 ס"מ .
ניתן להשתמש בשק זילוף או להניח עם כף.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-40 דקות.

                                                                                     בתאבון. 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור