מאפינס עשבי גינה וגבינות קשקבל, מוצרלה ופטה

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 100 גרם גבינת קשקבל
  • 100 גרם גבינת מוצרלה
  • 100 גרם גבינת פטה
  • 6 ביצים
  • ½ ק"ג קמח
  • 2 שקיות אבקת אפיה
  • 1 כוס שמן
  • 2 גביעי יוגורט
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית סוכר
  • ¼ כפית אגוז מוסקט
  • 2 כפות עשבי פרובנס – סלרי, פטרוזליה, בזיליקום ותימין מיובשים

אופן ההכנה:
בקערת מיקסר לערבב את הביצים, הסוכר והמלח היטב, להוסיף שמן ולערבב.
להוסיף את הקמח ואבקת האפייה, לערבב קלות עש לקבלת מרקם אחיד.
לצקת לתבנית מאפינס משומנת קלות ולאפות בתנור חם ב-180 מעלות כ-25 דקות.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים