מצרכים:
- 100 גרם גבינת קשקבל
- 100 גרם גבינת מוצרלה
- 100 גרם גבינת פטה
- 6 ביצים
- ½ ק"ג קמח
- 2 שקיות אבקת אפיה
- 1 כוס שמן
- 2 גביעי יוגורט
- 1 כפית מלח
- ½ כפית סוכר
- ¼ כפית אגוז מוסקט
- 2 כפות עשבי פרובנס – סלרי, פטרוזליה, בזיליקום ותימין מיובשים
אופן ההכנה:
בקערת מיקסר לערבב את הביצים, הסוכר והמלח היטב, להוסיף שמן ולערבב.
להוסיף את הקמח ואבקת האפייה, לערבב קלות עש לקבלת מרקם אחיד.
לצקת לתבנית מאפינס משומנת קלות ולאפות בתנור חם ב-180 מעלות כ-25 דקות.