מצרכים:
- 100 גרם גבינת קשקבל
- 100 גרם גבינת מוצרלה
- 100 גרם גבינת פטה
- 6 ביצים
- ½ ק"ג קמח
- 2 שקיות אבקת אפיה
- 1 כוס שמן
- 2 גביעי יוגורט
- 1 כפית מלח
- ½ כפית סוכר
- ¼ כפית אגוז מוסקט
- 2 כפות עשבי פרובנס – סלרי, פטרוזליה, בזיליקום ותימין מיובשים
אופן ההכנה:
בקערת מיקסר לערבב את הביצים, הסוכר והמלח היטב, להוסיף שמן ולערבב.
להוסיף את שאר המרכיבים מלבד הקמח ואבקת האפייה ולערבב היטב.
להוסיף את הקמח ואבקת האפייה, לערבב קלות עש לקבלת מרקם אחיד.
לצקת לתבנית מאפינס משומנת קלות ולאפות בתנור חם ב-180 מעלות כ-25 דקות.