מוסקה פיוז’ן של חציל כרובית ותפוחי אדמה

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:
למילוי הבשר :

  • 1  ק״ג בשר בקר  טחון – תערובת של צוואר ושפונדרה
  • 1  בצל קצוץ
  • 1  צרור כוסברה קצוץ
  • 1  צרור פטרוזיליה קצוץ
  • 1  כפית שום כתוש
  • 1  עגבניה מגורדת
  • 1  כף בהרט / ראס אל חנות
  • 1/2  כוס מים
  • 1  כפית מלח

לציפויים שונים :

  • חצילים לקלוף לחתוך לקוביות קטנות להשרות במים כ-10 דקות לסנן ולהניח בקערה.
  • תפוחי אדמה לקלוף לחתוך לקוביות קטנות להשרות במים כחצי שעה במים קרים לסנן להניח בקערה
  • כרובית לחתוך לחתיכות קטנות כמו קוביות החציל ותפוחי אדמה להשרות במים כחצי שעה לסנן ולהניח בקערה

לציפוי המוסקה:

  • קערה של קמח או קמח תפוחי אדמה בפסח.
  • קערה של 3-4 בצים טרופות

לרוטב:

  • 4 כפות רסק עגבניות
  • 1/2 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 2  גזר מגורד
  • צרור כוסברה
  •  2 גבועלי סלרי כולל העלים לקצוץ
  • 6  שיני שום קצוץ גס
  • 1 כפית בהרט של עופר
  • 5 כפות שמן  זית
  • 4  כוסות מים

אופן הכנה :
לבשר :

בקערה לערבב היטב את כל מרכיבי הבשר.
ליצור קציצות בגודל הרצוי ולהדק באחת הציפויים תפוחי אדמה, חציל או כרובית.
לקמח, לטבול בביצה ולטגן כשלוש דקות מכל צד.

לאחר טיגון הקציצות להכניס לתבשיל/ לרוטב.

לרוטב:

להכניס את כל מרכיבי הרוטב לסיר מלבד המים. לטגן כחמש דקות, להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.
להכניס את הקציצות המצופות שטיגנתם.
לבשל כשעה על אש נמוכה.

בתאבון.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים