למוס-
250 גר גבינה 9% ( אפשר גם 5% )
2 כפות גדושות של אינסטינט פודינג וניל
גרידת לימון
לרוטב-
2 כפות חמוציות
4 משמשים מיובשים חתוכים לקוביות
4 שזיפים מיובשים חתוכים לקוביות
כף זרעי דלעת
כף אגוזים
כף שקדים
כף סילאן
* ניתן להוסיף 2-3 כפות גרנולה לתערובת ) * אפשר גם להכין לבד משיבולת שועל ( בתנור )
אופן ההכנה-
1. מקציפים עד לתערובת אחידה את הגבינה , גרידת הלימון והאינסטנט פודינג.
2. את התערובת מוזגים לכלי לבחירתכם ומכניסים להקפאה. שעה וחצי לפחות.
3. במחבת מחוממת שמים את כל חומרי הרוטב ומערבבים מספר דקות. ( את הקדים, האגוזים וזרעי הדלעת מומלץ לשבור קצת לחתיכות )
כשמגיעים האורחים, מוציאים את הגבינה לצלחת עם הרוטב מעל, מגישים ואוכלים לפני שנגמר