מוס גבינה ברוטב פירות מיובשים ואגוזים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

למוס-
250 גר גבינה 9% ( אפשר גם 5% )
2 כפות גדושות של אינסטינט פודינג וניל
גרידת לימון

לרוטב-
2 כפות חמוציות
4 משמשים מיובשים חתוכים לקוביות
4 שזיפים מיובשים חתוכים לקוביות
כף זרעי דלעת
כף אגוזים
כף שקדים
כף סילאן
* ניתן להוסיף 2-3 כפות גרנולה לתערובת ) * אפשר גם להכין לבד משיבולת שועל ( בתנור )

אופן ההכנה-
1. מקציפים עד לתערובת אחידה את הגבינה , גרידת הלימון והאינסטנט פודינג.
2. את התערובת מוזגים לכלי לבחירתכם ומכניסים להקפאה. שעה וחצי לפחות.
3. במחבת מחוממת שמים את כל חומרי הרוטב ומערבבים מספר דקות. ( את הקדים, האגוזים וזרעי הדלעת מומלץ לשבור קצת לחתיכות )

כשמגיעים האורחים, מוציאים את הגבינה לצלחת עם הרוטב מעל, מגישים ואוכלים לפני שנגמר

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור