מוקפץ ירקות תאילנדי וחזה עוף

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 ק״ג חזה עוף חתוך דק
  • 1 גזר
  • 1 בצל
  • 300 גרם שעועית ירוקה
  • 10 פרחי כרובית
  • 1פלפל אדום
  • 1 פלפל צהוב
  • 1 כפית קיגו'ן
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 4-5 כפות סויה
  • 2 כפות דבש
  • 3 כפות צילי
  • 3 כפות שמן סומסום
  • 1/2 כוס קשיו / 1/2 כוס בוטנים

אופן ההכנה:

לחתוך את הירקות לצורה הרצויה.
להניח בתבנית עם נייר אפייה.
לטבל רק בשמן ולהכניס לתנור חם מאוד של 250 מעלות לכ-20 דקות.
במקביל לחתוך את חזה העוף לחתיכות קטנות,  לטבל בקיגון ולהקפיץ בשמן סומסום.
להכניס את הירקות האפויים לווק.
להוסיף את התבלינים, הסויה, הצילי והדבש ולהקפיץ.

להגיש עם אורז לבן .

                                                                                    בתאבון

 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור