מצרכים:
- 1 ק״ג חזה עוף חתוך דק
- 1 גזר
- 1 בצל
- 300 גרם שעועית ירוקה
- 10 פרחי כרובית
- 1פלפל אדום
- 1 פלפל צהוב
- 1 כפית קיגו'ן
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 4-5 כפות סויה
- 2 כפות דבש
- 3 כפות צילי
- 3 כפות שמן סומסום
- 1/2 כוס קשיו / 1/2 כוס בוטנים
אופן ההכנה:
לחתוך את הירקות לצורה הרצויה.
להניח בתבנית עם נייר אפייה.
לטבל רק בשמן ולהכניס לתנור חם מאוד של 250 מעלות לכ-20 דקות.
במקביל לחתוך את חזה העוף לחתיכות קטנות, לטבל בקיגון ולהקפיץ בשמן סומסום.
להכניס את הירקות האפויים לווק.
להוסיף את התבלינים, הסויה, הצילי והדבש ולהקפיץ.
להגיש עם אורז לבן .
בתאבון