מצרכים:
- 1 כרוב חתוך לקוביות
- 2 פלפלים אדומים
- 1 פלפל צהב
- 1 פלפל ירוק
- 1 קישוא
- 1 בצל
- 2 גזרים
- 3 שיני שום
- 1/2 כפית אבקת גינג'ר
- צרור בצל ירוק קצוץ
- 1/2 1 ק"ג קוביות פרגית
- שמן קנולה
- כף קיגין
- 5 כפות רוטב סויה
- 5 כפות צילי מתוק
- 2 כפות חומץ בלסמי
- 1 כפית מלח
אופן ההכנה:
לחתוך את הירקות לרצועות, להקפיץ בווק עם שמן קנולה עד לקבלת פריכות של הירקות.
את הפרגיות להניח בתבנית עם מעט שמן וכל הרטבים והמלח.
לאפות בתנור חם מאוד עד להשחמה.
לצרף לירקות המוקפצים לעוד הקפצה נוספת קצרה של כ-2 דקות.