מוקפץ תאילנדי וקוביות פרגית

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 כרוב חתוך לקוביות
  • 2 פלפלים אדומים
  • 1 פלפל צהב
  • 1 פלפל ירוק
  • 1 קישוא
  • 1 בצל
  • 2 גזרים
  • 3 שיני שום
  • 1/2 כפית אבקת גינג'ר
  • צרור בצל ירוק קצוץ
  • 1/2 1 ק"ג קוביות פרגית
  • שמן קנולה
  • כף קיגין
  • 5 כפות רוטב סויה
  • 5 כפות צילי מתוק
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה:
לחתוך את הירקות לרצועות, להקפיץ בווק עם שמן קנולה עד לקבלת פריכות של הירקות.
את הפרגיות להניח בתבנית עם מעט שמן וכל הרטבים והמלח.
לאפות בתנור חם מאוד עד להשחמה.
לצרף לירקות המוקפצים לעוד הקפצה נוספת קצרה של כ-2 דקות.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות