מטבל טפנד זיתי קלמנטה

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1/2 ק"ג זיתי קלמנטה מגולענים
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 כפות צלפים
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 קופסה קטנה של אנשובי
  • 1/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל בשמן זית עד להשחמה, מוסיפים צלפים, אנשובי, פלפל שחור ומטגנים כ-2 דקות תוך כדי ערבוב.
מכניסים את התערובת בתוספת הזיתים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות