מטבל קרם חצילים וקונפי שום

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 2 חצילים
  • 6 שיני שום
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • מיץ מחצי לימון
  • 1/4 כוס טחינה גולמית / 1 גביע יוגורט 3%
  • 4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
ליצור בכל חציל כ-3-4 חורים ולקלות על אש גלויה עד לריכוך מוחלט (במקום לקלות על האש ניתן להניח בתבנית בתנור
בחום גבוה בגריל).
לבשל את השום בשמן זית על אש נמוכה מאוד כ-20 דקות.
לקלוף את החצילים ולהכניס את כל החומרים למעבד מזון.
לטחון עד לקבלת מרקם אחיד.
להגיש עם מעט שמן זית מעל.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות