מצרכים
1/2 ק"ג בשר בקר
1/2 ק"ג חזה עוף
1/2 כוס פרורי לחם
4 גבעולי סלרי עם העלים
1/4 חבילה עלי נענע
1 חבילה פטרוזליה
2 גזר
6 שיני שום
1 בצל
2 כפיות בהרט
2 כפיות מלח
1/4 כפית פלפל שחור
2 כפות פפריקה
1 כפית סודה לשתיה
2 כפיות חואי'ג
2 ביצים
1 קופסא רסק עגבניות
1 ליטר מים
אופן ההכנה
לטחון את כל עשבי התיבול (גבעולי סלרי, נענע, פטרוזליה,גזר, בצל ושום).
לערבב את כל התבלינים ביחד.
למרק
להכניס לסיר 6 כפות של תערובת עשבי התיבול, להוסיף שמן, חצי מכמות התבלינים ורסק עגבניות ולטגן קלות.
להוסיף מים ולהביא לרתיחה.
לכדורי הבשר
להוסיף את תערובת עשבי התיבול לבשר, להוסיף תבלינים, פרורי הלחם, ביצים וסודה לשתייה.
לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
ליצור כדורים קטנים בגודל כדורי פינג פונג ולהכניס למרק הרותח.
לבשל בסיר סגור 30-40 דקות.