מצרכים:
-
1 מיכל קרם קוקוס
1 כוס חלב/שמנת
1 כוס מיץ תפוזים
½ כוס סוכר
3 כפות קורנפלור גדושות
3 כפות מי ורדים
לקישוט:
שבבי קוקוס
בוטנים גרוסים
סירופ גרנדין למלבי (ניתן לקנות בחנויות תבלינים ופיצוחים)
אופן ההכנה:
להביא לרתיחה את החלב הקוקוס, התפוזים והסוכר.
לאחר הרתיחה להוסיף את מי הוורדים.
לערבב היטב את הקורנפלור עם חצי כוס מים ולהוסיף לחלב הרותח. להמשיך ולערבב כשלוש ארבע דקות.
לקרר מעט ולחלק לכלי הגשה קטנים או להכניס לשקית זילוף ולמלא את כוסות ההגשה.
לקשט מעל בשבבי קוקוס ובוטנים גרוסים ולצקת מעל סירופ גרנדין למלבי .