מלבי קר

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 ליטר חלב סויה/ שקדים / קשיו / חלב
  • 5 כפות גדושות מאוד קורנפלור
  • 3 כפות מי ורדים
  • 4 -5 כפות סוכר

מעל המלבי:

  • קוקוס
  • בוטנים גרוסים
  • גרנדין (סירופ אדום מתוק עם מי ורדים למלבי)

אופן הכנה :

להכניס את כל החומרים של המלבי לסיר.
לערבב  במטרפה ידנית כל הזמן ולבשל עד הסמכה.
למזוג לכלים אישים.
לשמור במקרר עם כיסוי.
להגיש עם קוקוס בוטנים גרוסים וגרנדין.

 

                                                                                    בתאבון

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות