מצרכים:
- 1/2 ק"ג סטיק פרגית חתוך לקוביות
- 1/2 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות
- 3 בצלים גדולים חתוכים לרצועו
- 5 שיני שום קצוצים
- 1 כף ראס אל חנות
- כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- 1/2 ק"ג אורז
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל ב-3 כפות שמן זית עד הזהבה
להוסיף את קוביות סטיק הפרגית
לערבב כ-2 דקות
להוסיף את חזה העוף ואת השום
להוסיף את תבלין ראס אל חנות ולטגן כ-5 דקות
להוסיף כמחצית מכמות הפטרוזיליה ולערבב.
להניח על אורז שהוכן מראש ולעטר בפטרוזיליה הנותרת.