מצרכים:
- 3 בטטות חתוכות לקוביות גסות
- 1/2 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות
- 8 כפות שמן זית
- חופן עלי בזיליקום קצוץ
- 4 גבעולי טימין
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1 כף מלח
- 1 כפית קארי
- 1 בצל קצוץ
- 2 גזרים
- 5-6 שיני שום
- 1/2 1 ליטר מים
אופן ההכנה:
להניח את הבטטה והדלעת בתבנית עם 4 כפות שמן וטימין ולאפות בתנור בחום של 200 מעלות כ-20 דקות.
לטגן את הבצל בסיר עם חתיכות גזר, בזיליקום, פלפל שחור, מלח, קארי ושום.
להוסיף את הבטטה והדלעת לתוך הסיר, להוסיף את המים ולבשל כ-1/2 שעה.
לטחון את המרק ולהגיש.
*** ישנה אפשרות להגיש עם בצל וקבנוס מטוגנים.