מצרכים:
- 4 כפות שמן זית
- 4 בצלים סגולים לחתוך לפרוסות
- 2 כפות חומץ בלסמי
- 6 שיני שום
- 2 כפות סוכר חום
- 3 גבעולי טימין
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כף מלח
- 200 גרם מש לאחר השריה במים למשך הלילה
- 1/2 1 ליטר מים
- 200 גרם גבינת אמנטל למרק חלבי / קרוטונים לבשרי
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את השום והתבלינים, להוסיף סוכר ולערבב עד לקבלת קרמל.
להוסיף את המש והמים ולבשל כשעה.
להגיש עם גבינה או קרוטונים מעל.