מרק בצל סמיך ומש

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 4 כפות שמן זית
  • 4 בצלים סגולים לחתוך לפרוסות
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 6 שיני שום
  • 2 כפות סוכר חום
  • 3 גבעולי טימין
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כף מלח
  • 200 גרם מש לאחר השריה במים למשך הלילה
  • 1/2 1 ליטר מים
  • 200 גרם גבינת אמנטל למרק חלבי / קרוטונים לבשרי

אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את השום והתבלינים, להוסיף סוכר ולערבב עד לקבלת קרמל.
להוסיף את המש והמים ולבשל כשעה.
להגיש עם גבינה או קרוטונים מעל.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור