מצרכים:
- ½ 1 ליטר מים
- 1 קופסת גריסוני פסטה
- 2 בצל קצוץ
- 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
- 3 גזרים חתוכים לקוביות
- 3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
- ½ ק"ג סטיק אנטריקוט חתוך לקוביות
- 2 כפות פפריקה
- 1 כפית קימל
- 1 כף מחל
- ½ כפית פלפל שחור גרוס
- 1 קופסת רסק עגבניות
- 1 כף חומץ
אופן ההכנה:
לאדות את הבצל כ-10 דקות, להוסיף את הבצל לעוד חמש דקות.
להוסיף את שאר הירקות והתבלינים, לבחוש כ-2 דקות , להוסיף את המים ולבשל כ – 45 דקות .
להוסיף את גריסוני הפסטה, לבשל עוד רבע שעה ולהגיש.