מרק גולש וגריסוני פסטה

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • ½ 1 ליטר מים
  • 1 קופסת גריסוני פסטה
  • 2 בצל קצוץ
  • 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
  • 3 גזרים חתוכים לקוביות
  • 3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
  • ½ ק"ג סטיק אנטריקוט חתוך לקוביות
  • 2 כפות פפריקה
  • 1 כפית קימל
  • 1 כף מחל
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 קופסת רסק עגבניות
  • 1 כף חומץ

אופן ההכנה:
לאדות את הבצל כ-10 דקות, להוסיף את הבצל לעוד חמש דקות.
להוסיף את שאר הירקות והתבלינים, לבחוש כ-2 דקות , להוסיף את המים ולבשל כ – 45 דקות .
להוסיף את גריסוני הפסטה, לבשל עוד רבע שעה ולהגיש.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור