מרק ירקות וקנידלך משודרג

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים למרק

  • 3-4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
  • 4-5 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
  • 1 לפת חתוך לקוביות
  • 1 בצל חתוך דק
  • 4 גבעולי סלרי חתוך דק
  • 1 זוקיני חתוך לקוביות
  • 4 שוקיים של עוף או 2 כפות אבקת מרק עוף
  • 3 כפות שמן
  • 1/2 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית תערובת שמורכבת מ:
    –  5 גרגרי פלפל אנגלי
    –  4 גרגרי פלפל לבן
    –  10 גרגרי פלפל שחור
    –  עלי דפנה

מצרכים למרק

  • 1 כוסות קמח מצה
  • 1 כף שמיר קצוץ
  • 1 כפית מלח
  • 300 גרם חזה עוף טחון
  • 3 ביצים
  • 2 כוסות מים קרים

אופן ההכנה
לטחון את תערובת התבלינים.
למרק: לטגן בצל קלות, להוסיף את שאר הירקות, לטגן כ-2 דקות, להוסיף את כל התבלינים, לערבב.
אם משתמשים בשוקי עוף יש להוסיף גם אותם .
להוסיף 3 ליטר מים מהברז ולבשל כשעה.
לקנידלך: לערבב בקערה את קמח המצה, השמיר והמלח.
להוסיף את חזה העוף הטחון ואת הביצים ולערבב , להוסיף 2 כוסות מים קרים ולערבב היטב.
להניח בצד כ-2 דקות .
ליצור כדורי קניידלך ולבשל בסיר עם מים רותחים ו-1 כפית מלח.
להוציא את כדורי הקניידלך ולהניח בצד עד להגשתם עם המרק.

בתאבון 🙂

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור