מרק ירקות חורפי – חרירה

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 1 שורש סלרי אמריקאי
  • 1/2 ק"ג דלעת
  • 2-3 עגבניות
  • סלרי אמריקאי
  • כוס עדשים ירוקות
  • 1 כוס חומוס מושרה ללילה ומבושל במים עד לריכוך
  • 2 גזרים
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כף מלח
  • 1 כפית כורכום
  • 1/2 1 ליטר ציר מרק עוף
  • מעט שמן קנולה / זית.

אופן ההכנה:
לטגן את כל הירקות מלבד העגבניות כ-5 דקות במעט שמן.
להוסיף את עגבניות, החומוס והעדשים לבשל כ-5 דקות.
להוסיף את ציר המרק והתבלינים.לבשל כשעה.
ניתן לטחון את המרק לקבלת מרקם קטיפתי או להגישו כך.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות