מרק מיטבול כדורי בשר ותרד טורקי

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:
למרק:

  • 1/2 ק"ג תרד טורקי
  • 1 בצל גדול
  • 2 גזר
  • 1 שורש סלרי
  • 1 צרור קטן של פטרוזיליה
  • 1 צרור קטן של נענע
  • 1 קישוא
  • 1 כפית זרעי כוסברה
  • 1 כפית זרעי כמון
  • 1/2 כפית פלפל שחור

לקציצות:

  • 1 כף בהרט
  • 1 כוס בורגול גס
  • 1 כוס לוביה יבשה
  • 1/2 ק"ג בשר טחון
  • 1 כף נענע יבשה
  • 1 כפית כורכום

אופן ההכנה:
למרק:
לטחון את כל הירקות (מלבד התרד) ועשבי התיבול במעבד מזון.
להכניס לסיר חם כפית שמן זית ואת הירקות הטחונים.
לטגן כ-3 דקות.
להפריש לטובת כדורי הבשר כ-1/4 מכמות הירקות.

לקציצות:
להוסיף לבשר ולירקות 1 כוס בורגול, 1 כף נענע, כף בהרט, 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, לערבב וליצור כדורי
בשר.
למרק בסיר להוסיף כורכום, רסק עגבניות, זרעי כוסברה וכמון טחונים עם כפית מלח.
להוסיף את התרד והלוביה, להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.
להוסיף את כדורי הבשר ולבשל כשעה.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור