מצרכים:
- 1 בצל גדול
- 4 שיני שום
- 5 כפות שמן זית
- 2 עגבניות טחונות
- 1 קופסת עגבניות מרוסקות
- 1 רסק עגבניות קטן
- 1 כף פפריקה
- 1/4 כפית צילי
- 1 כף סוכר
- 1 כף מלח
- 1 ליטר מים
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 200 גרם אורז סמולינה
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל, מוסיפים שום, את כל התבלינים, רסק העגבניות וסוכר.
ממשיכים לטגן כ-2 דקות, מוסיפים את העגבניות המרוסקות והטריות ואת המים.
מבשלים כ-1/2 שעה בסיר מכוסה.
מוסיפים את האורז ומבשלים עוד כ-10 דקות.