מצרכים:
- 1 בצל גדול קצוץ
- 1 כף שמן זית
- 10 פלפלים אדומים קלויים בתנור,מקולפים וחתוכים לרצועות רחבות
- 2 ליטר מים
- 1 כף אבקת מרק בטעם עוף
- 1 קופסאת רסק עגבניות
- 1 כפית סוכר חום
- 3 שיני שום כתושות
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מזהיבים את הבצל בכף שמן הזית.
מוסיפים לסיר את רצועות הפלפל, השום, רסק העגבניות, א. מרק, סוכר חום ופלפל גרוס.
בוחשים מעט ומוסיפים את המים. מבשלים כחצי שעה.
טוחנים עד להיווצרות קרם משחתי אדום.