מצרכים:
- 1 בקבוק יין אדום יבש
- 1 ליטר מים
- גרידת תפוז מתפוז אחד
- מיץ תפוזים מתפוז אחד
- 1 כוכב אניס
- 4 פרחי ורדים
- 5 מסמרי ציפורן
- 1 מקל קינמון
- 1 עלה דפנה
- 4 פלפל אנגלי
- 2 תפוחי גרנד סמית
- 2 תפוחי חרמון
- 3/4 כוס סוכר
אופן ההכנה:
להביא לרתיחה את היין, המים והתבלינים.
לבשל על סף רתיחה כ-5 דקות.
לסנן את היין לתוך קערה ולהכניס לתוכה את תפוחי העץ חתוכים לריבועים.
ניתן להגיש קר או חם.
ניתן להוסיף פירות כרצונכם (תפוזים, אפרסמון, שזיפים, בננה, ענבים וכו').