חומרים:
5 כפות שמן זית
10 שיני שום קצוצים דק
3 כפות קמח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
2 כפות של שבבי בצל יבש
1 ליטר חלב
1 ליטר ציר ירקות או אבקת מרק פרווה
50 גרם פרמזן
קרוטונים
אופן ההכנה:
בחום עדין של השמן לאדות קלות את השום, להוסיף מלח פלפל שחור אגוז מוסקט.
להמשיך באידוי עם השמן.
להוסיף את הקמח ולערבב היטב עד לקבלת מרקם סמיך.
להוסיף את החלב ולבחוש היטב.
להוסיף את הציר ולבשל כ 1/2 שעה.
לפני ההגשה להוסיף את הפרמזן והקרוטונים ולהגיש.
בתאבון