סדנת בישול – תפריט טו בשבט
- מרק כתומים בניחוח קארי
- פסטה ירקות גינה זוקיני בצל עגבניות שרי ומלא אגוזים
- לחם פרנה בטטה ובצל ירוק מעל
- עוגת דוחן וקמח שיפון, תמרים וקרסט של פקאן
מרק כתומים בניחוח קארי
מצרכים :
- 2 גזרים
- 2 בטטה
- 200 גרם דלעת/ דלורית
- 1 בצל
- 6 שיני שום
- זר קטן של בזיליקום
- 2 גבולי סלרי
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- 1 כפית קארי
- 1 קופסה קרם קוקוס
- 5 כפות שמן זית
פסטה ירקות גינה
מצרכים :
- 500 גרם פסטה
- 2 זוקיני
- סלסלה קטנה עגבניות שרי
- 1 בצל
- 200 גרם אגוזי מלך
- 1/4 כוס שמן זית
- 6 שיני שום
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית מלח
- 100 גרם צימוקים
לחם פרנה משובץ בטטה סגולה בצל ירוק וסומסום
מצרכים :
- 1 קג" קמח
- 2 כפות שמרים
- 1 כף סוכר
- 600 מליליטר פושרים
- 1 כף חומץ
- 1 כף מלח
- 3 כפות שמן זית
- למצרכים מעל הפרנה :
- 1 בטטה סגולה
- 1בטטה כתומה
- 1 כוס בצל ירוק
- 1/4 כוס סומסום
- 1/4 כוס שקדים
- 3 כפות שמן זית
עוגת דוחן קמח שיפון תמרים וקרסט של פקאן
- 1/2 1כוסות קמח דוחן
- 1 כוס קמח שיפון
- 1 כוס סוכר חום
- 1/2 כוס סוכר לבן
- 5 ביצים
- 3/4 כוס שמן
- 1 כפית קינמון
- 1/2 אגוז מוסקט
- 1/4 כפית אבקת ציפורן
- 1 חבילת תמרים בווקום
- 1גרידת לימון
- 1 כוס מיץ תפוזים