מצרכים:
- 1 חבילת נודלס מבושלת לפי הוראות היצרן
- 1/2 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות
- 1 פלפל אדום
- 1 פלפל צהוב
- 1 פלפל ירוק
- 1 בצל
- חבילת נבטים
- צרור בצל ירוק
- 3 כפות סויה
- 1 כפית גינג'ר
- שמן קנולה
לרוטב:
- 3 כפות שום בדבש
- 3 כפות סויה
- 3 כפות צילי מתוק
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית מלח
אופן ההכנה:
להשרות את קוביות חזה העוף בסויה ובגינג'ר כחצי שעה.
להקפיץ בווק או לאפות בתנור חם מאוד (220 מעלות) כעשר דקות.
לחתוך את הפלפלים והבצל לרצועות.
להקפיץ את הירקות בווק עם מעט שמן קנולה, להוסיף את העוף ואת החומרים לרוטב.
להביא לרתיחה .
להוסיף את הנודלס המוכן והנבטים להקפיץ כ-3 דקות ולהגיש.
*** ניתן להכין את העוף, הנודלס, הרוטב והירקות החתוכים מראש ולהקפיץ הכל לפני ההגשה.