מצרכים :
- 1 אריזה של שקית ניוקי – מיני
- 2 בצלים חתוכים גס
- 1 חציל מקולף וחתוך לקוביות בגודל 2X2
- 3 פלפלים – אחד מכל צבע (אדום, ירוק וצהוב)
- 2 בטטות חתוכות לקוביות בגודל 2X2
- 1/2 כפית כורכום
- 1 כף קיגי'ן
- 3 כפות קמח תירס
- 1/4 כוס שמן זית
- 1/4 כפית פלפל לשחור
אופן ההכנה:
לניוקי: לבשל לפי הוראות היצרן, לסנן, לקרר ולשמן קלות.
לירקות:
לחתוך את הירקות.
את החציל יש לשתוף שוב לאחר החיתוך להוצאת המרירות כ-3 פעמים.
להניח את כל הירקות בתבנית, לתבל ולאפות בתנור בחום של 200 מעלות כ-40 דקות.
5 דקות לפני ההוצאה מהתנור להוסיף לתבנית את הניוקי ולערבב.
לאפות עוד כ-5 דקות, לתבל במלח לפי הטעם ולהגיש.
בתאבון.