ניוקי מוקפץ עם ירקות אדמה ועץ בשמן זית

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים :

  • 1 אריזה של שקית ניוקי – מיני
  • 2 בצלים חתוכים גס
  • 1 חציל מקולף וחתוך לקוביות בגודל 2X2
  • 3 פלפלים – אחד מכל צבע (אדום, ירוק וצהוב)
  • 2 בטטות חתוכות לקוביות בגודל 2X2
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1 כף קיגי'ן
  • 3 כפות קמח תירס
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כפית פלפל לשחור

 

אופן ההכנה:

לניוקי:  לבשל לפי הוראות היצרן, לסנן, לקרר ולשמן קלות.

לירקות:

לחתוך את הירקות.
את החציל יש לשתוף שוב לאחר החיתוך להוצאת המרירות כ-3 פעמים.
להניח את כל הירקות בתבנית, לתבל ולאפות בתנור בחום של 200 מעלות כ-40 דקות.
5 דקות לפני ההוצאה מהתנור להוסיף לתבנית את הניוקי ולערבב.
לאפות עוד כ-5 דקות, לתבל במלח לפי הטעם ולהגיש.

                                    בתאבון.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור