סאטה עוף בחמאת בוטנים וחלב קוקוס על מצע פירה

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים

10 פרוסות חזה עוף
1/4 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח
1 כפית קיגי'ן
2 כפות חמאת בוטנים
1 קופסת חלב קוקוס פחות 5 כפות.
3 כפות סויה
2 כפות צילי מתוק
4 כפות שמן זית / קנולה

לפירה

10 תפוחי אדמה קלופים
10 שיני שום
1/2 כפית מלח
1 כף חרדל דיג'ון
4 כפות שמן זית
5 כפות חלב קוקוס
1 כוס נוזל (מבישול תפוחי האדמה)

אופן ההכנה

לחמם מחבת פסים.
במקביל לטבל את חזה העוף במלח, פלפל וקגי'ן.
להניח את חזה העוף על מחבת הפסים כ-2 דקות בכל צד. 

להכנת הרוטב

בסיר להכניס את חלב הקוקוס, חמאת הבוטנים, סויה וצילי. להביא לרתיחה
מכניסים את חזה העוף לבישול נוסף של כ-3 דקות ברוטב.
מגישים על מצע הפירה.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור