מצרכים
10 פרוסות חזה עוף
1/4 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח
1 כפית קיגי'ן
2 כפות חמאת בוטנים
1 קופסת חלב קוקוס פחות 5 כפות.
3 כפות סויה
2 כפות צילי מתוק
4 כפות שמן זית / קנולה
לפירה
10 תפוחי אדמה קלופים
10 שיני שום
1/2 כפית מלח
1 כף חרדל דיג'ון
4 כפות שמן זית
5 כפות חלב קוקוס
1 כוס נוזל (מבישול תפוחי האדמה)
אופן ההכנה
לחמם מחבת פסים.
במקביל לטבל את חזה העוף במלח, פלפל וקגי'ן.
להניח את חזה העוף על מחבת הפסים כ-2 דקות בכל צד.
להכנת הרוטב
בסיר להכניס את חלב הקוקוס, חמאת הבוטנים, סויה וצילי. להביא לרתיחה
מכניסים את חזה העוף לבישול נוסף של כ-3 דקות ברוטב.
מגישים על מצע הפירה.