סופגניות אפויות ושוקולד ציפ (כ-50 סופגניות)

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 ק"ג קמח
  • 3 כפות שמרים יבשים
  • 5 כפות סוכר
  • 2 כוסות חלב פושר
  • 2 ביצים
  • 100 גרם חמאה
  • 3 כפות תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 300 גרם שוקולד ציפ
  • חלמון ביצה

אופן ההכנה:
להכניס את כל החומרים מלבד השוקולד וחלמון הביצה לקערה וללוש עד לקבלת בצק אחיד.
***טיפ – כדי לא ללכלך את הידיים ואת הקערה – ניתן להכניס את כל החומרים ל-2 שקיות גדולות ונקיות (כמו שקיות
סופר) וללוש את כל החומרים מחוץ לשקית עד לקבלת בצק בעל מרקם אחיד. לקשור את השקית לא מהודקת על הבצק.
להשאיר את הבצק לתפיחה כ-20 דקות.
להוציא את הבצק למשטח עבודה.
לקמח, לצרף את השוקולד וללוש.
ליצור כדורים בגודל של כדור פינג-פונג ולהניח על נייר אפיה בתבנית להתפחה של עוד כ-20 דקות.
למרוח על כל כדור חלמון של ביצה מהול בחלב.
לאפות בתנור שחומם מראש בחום של 170 מעלות כ-25 דקות.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור