סופגניות בקלי קלות משופרות

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 ק"ג קמח
  • 3 כפות שמרים יבשים
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 2 כוסות חלב פושר
  • 5 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 שקיות סוכר וניל
  • 1 כף גרידת תפוז
  • 2 כפות תמצית וניל
  • 1/4 כפית מלח

אופן ההכנה:
ללוש את כל החומרים במיקסר כ-5 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
להכניס לשקית ניילון ולהשאיר לתפיחה כחצי שעה.
להוציא המשקית, ללוש מעט ולרדד לעובי של כ-1 ס"מ ולקרוץ עיגולים.
להניח על משטח משומן, לכסות בניילון, להמתין כ-1/2 שעה ולטגן בשמן עמוק עד להזהבה.
למילוי:
ריבה, ריבת חלב או כל מילוי רצוי אחד – להכניס לשקית זילוף עם פייה קשיחה ולמלות את הסופגניות.
לבזוק מעט אבקת סוכר.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור