סופגניות מרובעות בפונדו שוקולד

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1  קילו קמח
  •   ½ 3 כוסות חד פעמיות חלב פושר 
  • 50  גר' חמאה מומסת
  • 5  כפות סוכר
  •  1 כף תמצית וניל
  •  קורט מלח
  • 1  ביצה
  • 3  כפות שמרים יבשים

לפונדו:

  • 1 שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר
  • 150 ג' שוקולד מריר
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:
להכניס את כל המצרכים לפי הסדר לקערת מיקסר עם וו לישה ולערבל כעשר דקות.
להניח בצד מכוסה כ- 1/2 שעה.
להוציא וללוש מעט על משטח עבודה
לחלק את הבצק לשלושה חלקים ולהניח על ניר אפיה.
לשטח כל חלק לעובי של כ- 2 ס?מ. לחתוך לריבועים בגודל הרצוי עם  גלגלת פיצות
להמתין כ- 1/4 שעה ואז לטגן בחום בינוני עד להזהבה.
לפזר מעל אבקת סוכר וקינמון או להגיש עם שוקולד מומס.

פונדו שוקולד:
להביא לרתיחה את השמת עם הסוכר ותמצית הוניל.
לכבות את האש.
להוסיף את השוקולד ולבחוש היטב עד לקבלת מירקם נוזלי ואחיד.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור