סורבה תפוחים ופירות יער

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 10 תפוחי גראנד סמית מקולפים וחתוכים
  • 1/2 2 כוסות סוכר
  • 1/2 כוס מים
  • 5 טיפות מי ורדים

לפירות יער

  • 50 גרם אוכמניות מיובשות
  • 50 גרם תותים מיובשים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כוס יין אדום יבש

אופן ההכנה:
מבשלים את חתיכות התפוחים, המים והסוכר על אש נמוכה כחצי שעה.
מוסיפים את מי הורדים, מצננים, טוחנים ומקפיאים.
לאחר ההקפאה של כשעתיים שלוש יש לטחון שוב את המסה ולהקפיא עד להגשה .

לפירות יער:
מבשלים את פירות היער, הסוכר והיין כ-15-20 דקות.
מצננים ושומרים בקירור.
להגשה:
ממלאים כוס שקופה עד לאמצע בתפוחים הקפואים, מעטרים מעל בפירות היער.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור