סחלב קינמון, אגוזים וצימוקים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 2 ליטר חלב
  • 6 כפות קורנפלור
  • ½ כוס סוכר
  • 3-6 כפות מי ורדים
  • 100 ג' אגוזי מלך גרוסים
  • 100 ג' צימוקים
  • 100 ג' בוטנים
  • קוקוס
  • קינמון

אופן ההכנה:
להכניס לסיר את החלב, הסוכר, הקורנפלקס ומי הורדים, להדליק את האש ולערבב עם מקצף .
לבשל כ-5 דקות תוך כדי הקצפה וערבול עד לרתיחה והסמכה של הסחלב.
לכבות, להוסיף את שאר המרכיבים, לערבב ולהגיש.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות