סחלב קינמון, אגוזים וצימוקים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים

2 ליטר חלב
6 כפות קורנפלור
½ כוס סוכר
3-6 כפות מי ורדים
100 גרם אגוזי מלך גרוסים
100 גרם צימוקים
100 גרם בוטנים
קוקוס
קינמון

אופן ההכנה

להכניס לסיר את החלב, הסוכר, הקורנפלקס ומי הורדים, להדליק את האש ולערבב עם מקצף .
לבשל כ-5 דקות תוך כדי הקצפה וערבול עד לרתיחה והסמכה של הסחלב.
לכבות, להוסיף את שאר המרכיבים, לערבב ולהגיש.

לחץ כאן לקבלת מידע נוסף על שף פרטי לכל אירוע

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור