מצרכים:
- 8 פרוסות של בשר מס' 5 בעובי 2 ס"מ
- 1 בצל
- 1 כרישה
- 2 גזר
- 1 סלסלת פטריות שמפניון
- 5 פטריות פורטבלה
- 1 כפית סוכר חום
- ½ כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל אנגלי
- 2 כוסות יין
- 3 עלי דפנה
- 6 שיני שום שלמות
- 4 גבעולי טימין
- 6 כפות שמן זית
- 2 כפות רסק עגבניות
אופן ההכנה:
לחתוך את הירקות, הבצל והפטריות לצורה הרצויה.
להניח את הסטיקים על תבנית אפיה , להניח מעל את הירקות.
לערבב בקערה את היין, השמן והתבלינים ולצקת מעל.
לכסות היטב בנייר אלומניום.
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות כשעתיים.