מצרכים:
- 1 ק"ג בשר טחון
- 1 בצל גדול קצוץ
- זר פטרוזיליה קצוץ דק
- 1 כף בהרט
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית מלח
- 3 כפיות שמן זית
- 4 שיני שום דורות
אופן ההכנה:
לאורז:
3 כוסות אורז
לטגן את האורז עם 3 כפות שמן קנולה,2 כפיות מלח-כשתי דק'.
לאחר מכן להוסיף כפית קארי לטגן חצי דקה ולהוסיף 5 כוסות מים רותחים ולערבב.
להנמיך את האש ולסגור היטב,לבשל 20 דקות.
לבשר:
לטגן את הבצל עד הזהבה,להוסיף שום ומיד את הבשר לאחר 5 דקות להוסיף את התבלינים.
שתי דקות לסיום מוסיפים חצי מכמות הפטרוזיליה
להניח את הבשר על האורז ולפזר פטרוזיליה וטחינה גולמית.