סיניה – אורז עם בשר

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 ק"ג בשר טחון
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • זר פטרוזיליה קצוץ דק
  • 1 כף בהרט
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית מלח
  • 3 כפיות שמן זית
  • 4 שיני שום דורות

אופן ההכנה:

לאורז:
3 כוסות אורז
לטגן את האורז עם 3 כפות שמן קנולה,2 כפיות מלח-כשתי דק'.
לאחר מכן להוסיף כפית קארי לטגן חצי דקה ולהוסיף 5 כוסות מים רותחים ולערבב.
להנמיך את האש ולסגור היטב,לבשל 20 דקות.
לבשר:
לטגן את הבצל עד הזהבה,להוסיף שום ומיד את הבשר לאחר 5 דקות להוסיף את התבלינים.
שתי דקות לסיום מוסיפים חצי מכמות הפטרוזיליה
להניח את הבשר על האורז ולפזר פטרוזיליה וטחינה גולמית.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים