מצרכים:
- 1 ק"ג בשר טחון
- 1 בצל גדול קצוץ
- זר פטרוזיליה קצוץ דק
- 1 כף בהרט
- 21 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית מלח
- 3 כפיות שמן זית
- 4 שיני שום דורות
לאורז-3 כוסות אורז מלא.
אופן ההכנה:
לבשל את האורז בסיר גדול מלא מים וכף מלח כ-40 דקות. לסנן.
לבשר:
לטגן את הבצל עד הזהבה,להוסיף שום ומיד את הבשר לאחר 5 דקות להוסיף את התבלינים.
שתי דקות לסיום מוסיפים חצי מכמות הפטרוזיליה-להניח את הבשר על האורז ולפזר פטרוזיליה וטחינה גולמית.
*** ניתן להחליף את הסיניה בירקות מוקפצים וקוביות חזה עוף.