סיניה של אורז, בצל ופירות יבשים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

חומרים:

  • 1 ק״ג אורז
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • שלושה גבעולי סלרי עם העלים – קצוצים
  • 1 גזר מגורד
  • 4 כפות שמן
  • ליטר וחצי מים רותחים
  •  1/2 1 כף מלח

 

  • 1/2 כרובית מופרדת לפרחים
  • 300 גרם פירות יבשים (שזיפים, משמש וחמוציות)
  • 100 גרם צנוברים / פיסוק / פקאן / אגוזי מלך
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח

אופן ההכנה:
לבשל את האורז עם הסלרי החתוך והגזר.
לטגן את הבצל והכרובית ביחד כחמש דקות. להוסיף 1/2 כוס מים ולבשל עוד 5 דקות.
להוסיף את כל הפירות היבשים והפיצוחים.
לטבל בפלפל שחור ומלח.
כשהאורז מוכן להגיש אותו כשמעליו בצל מטוגן, כרובית, פירות יבשים וצנוברים.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים