מצרכים:
- 10 קישואים בנונים
- צרור קטן של נענע
- צרור פטרוזליה
- 2 גבעולי טימין – רק העלים
- 2 כפות פסטו
- 100 גרם גבינה בולגרית
- 100 גרם גבינה פרומז
- 2 ביצים
- 50 גרם קשקבל מגורד
- 1 שקית פרורי לחם (פנקו)
אופן ההכנה:
לשטוף את הקישואים ולחצות אותם לאורך.
לרוקן את התוכן בעדינות בעזרת כפית.
לחלוט את הקישואים במים רותחים עם כף מלח למשך דקה, להוציא ולהכניס לקערה עם מים קרים לדקה נוספת.
להוציא וליבש.
להכין את התערובת מכל החומרים למעט גבינת הקשקבל ופרורי הלחם.
למלא את הקישואים בתערובת.
לפזר מעל המילוי את הקשקבל ופרורי לחם.
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות כ-15 דקות ולהגיש.