מצרכים:
מצרכים לסלט:
- 3 גזרים מקולפים חתוכים לרצועות דקות
- 1 חסה ערבית חתוכה
- צרור כוסברה קצוץ
- צרור קטן של נענע קצוצה
- 1 חבילת נבטים עבים
- 100 ג' בוטנים קלויים
מצרכים לרוטב:
- 1/4 כוס שמן זית
- 2 כפות חרדל
- 4 כפות חומץ בלסמי
- תפוז סחוט
- 3 כפות סילאן (דבש תמרים)
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/4 כפית מלח
- 2 כפות רכז מיסו
אופן ההכנה:
לערבב את כל חומרי הרוטב היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
לשפוך את הרוטב על הסלט סמוך לזמן ההגשה.
לפזר מעל את הבוטנים.