מצרכים:
- 500 גרם בורגול שטוף היטב ומסונן
- 2 בצלים גדולים קצוצים
- 1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק
- 1 צרור קטן של נענע קצוץ דק
- 3 קישואים חתוכים לרצועות
- 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
- 6 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1/2 כוס יין לבן
- 500 ג' נקניקיות צוריסוס
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל, להוסיף פלפל וקישואים, לטגן כ-5 דקות.
להוסיף את חתיכות הצוריסוס, תבלינים, עשבי תיבול ולטגן קלות, להוסיף את היין ולבשל עוד כ-5 דקות.
להוסיף את הבורגול השטוף , לערבב ולהגיש.