סלט בורגול וצוריסוס

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 500 גרם בורגול שטוף היטב ומסונן
  • 2 בצלים גדולים קצוצים
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק
  • 1 צרור קטן של נענע קצוץ דק
  • 3 קישואים חתוכים לרצועות
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
  • 6 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כוס יין לבן
  • 500 ג' נקניקיות צוריסוס

אופן ההכנה:
לטגן את הבצל, להוסיף פלפל וקישואים, לטגן כ-5 דקות.
להוסיף את חתיכות הצוריסוס, תבלינים, עשבי תיבול ולטגן קלות, להוסיף את היין ולבשל עוד כ-5 דקות.
להוסיף את הבורגול השטוף , לערבב ולהגיש.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים