מצרכים:
- 250 גרם בורגול דק שטוף היטב ומסונן
- 1 בצל קטן קצוץ דק
- 1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק
- 1 צרור קטן של נענע קצוץ דק
- 2 לימונים
- 3-4 מלפפונים חמוצים
- 1 פלפל אדום קצוץ
- 6 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח
- 100 גרם אוכמניות מיובשות
אופן ההכנה:
להכין גרידת לימון מ-2 הלימונים.
להכניס את כל המרכיבים לקערה, להוסיף מיץ לימון מ-2 הלימונים, להוסיף שמן, מלח ולערבב היטב.
*** ישנה אפשרות להוסיף בוטנים קלויים או אגוזי מלך.