מצרכים:
מצרכים לסלט:
- 3 מלפפונים חתוכים לרצועות דקות
- 3 גזרים מקולפים חתוכים לרצועות דקות
- 1 חבילה נבטים עבים
- צרור קוסברה קצוץ
- צרור קטן של נענע קצוצה
- 50 גרם בוטנים מרוסקים גס
מצרכים לרוטב:
- 1/4 כוס שמן זית
- 2 כפות חרדל
- 4 כפות חומץ בלסמי
- תפוז סחוט
- 3 כפות סילן (דבש תמרים)
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 כפית קארי
אופן ההכנה:
לערבב את כל חומרי הרוטב היטב עד לקבלת רוטב אחיד. לשפוך את הרוטב על הסלט סמוך לזמן ההגשה.
לפזר מעל את הבוטנים.