מצרכים:
- 2 גזרים
- זר פטרוזיליה
- זר כוסברה
- זר נענע
- 1 בצל סגול
- 100 גרם גפרורי שקדים לבנים
- רימון
לרוטב:
- 4 כפות חומץ בלסמי
- 6 כפות שמן קנולה / זית
- 3/4 כוס מיץ תפוזים
- 2 כפות חרדל דיז'ון
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 2 כפות דבש
אופן ההכנה:
לגרד את הגזרים בפומפייה.
לחתוך את הפטרוזיליה, הכוסברה והנענע גס.
לפרוס את הבצל לפרוסות דקות
להוציא את גרגירי הרימון.
להניח את כל החומרים בקערה.
לשפוך את הרוטב ולערבב.
לפזר מעל את השקדים הקלופים.