סלט החג סלק, תפוחים ופקאן מסוכר

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 2 סלק חתוך לגוליאנים (גפרורים)
  • 3 תפוחי גראנד סמית
  • 100 גרם פקאן מסוכר
  • 1 בצל סגול חתוך לגוליאנים
  • חבילה קטנה של עלי ביבי קצוצים / עלי רוקט

לרוטב:

  • ½ כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • מיץ לימון מלימון אחד
  • 1 כפית אבקת ואסבי
  • 1 כפית גי'גנר יבש
  • 5 כפות סילאן
  • 2 כפות חרדל
  • ½ כפית מלח

אופן ההכנה:
לערבב היטב את כל חומרי הרוטב (ניתן לקבל רוטב אחיד וטוב על ידי ערבובו במערבל מזון או מטחנה).
להניח את כל המצרכים של הסלט ולתבל ברוטב.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים