מצרכים:
- 2 סלק חתוך לגוליאנים (גפרורים)
- 3 תפוחי גראנד סמית
- 100 גרם פקאן מסוכר
- 1 בצל סגול חתוך לגוליאנים
- חבילה קטנה של עלי ביבי קצוצים / עלי רוקט
לרוטב:
- ½ כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים
- מיץ לימון מלימון אחד
- 1 כפית אבקת ואסבי
- 1 כפית גי'גנר יבש
- 5 כפות סילאן
- 2 כפות חרדל
- ½ כפית מלח
אופן ההכנה:
לערבב היטב את כל חומרי הרוטב (ניתן לקבל רוטב אחיד וטוב על ידי ערבובו במערבל מזון או מטחנה).
להניח את כל המצרכים של הסלט ולתבל ברוטב.