סלט החג – קולרבי, דלעת, גזר, מנגו ותפוח גרנד סמית על מצע חסה בוי

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 קולורבי
  • ¼  דלעת
  • 2 גזר
  • 2 מנגו
  • 2 תפוחי גרנד סמית
  • 1 חסה
  • 100 גרם שקדים
  • 100 גרם אגוזי מלך
  • 100 גרם חמוציות

לרוטב:

  • 6 כפות דבש
  • 3 כפות חרדל
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • ¼ כוס שמן
  • ½ כוס לימון
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית מלח
  • 50 גרם גינג'ר טרי מגורד בפומפיה

אופן ההכנה :
לחתוך את הירקות לגוליאנים (בצורת גפרורים).
להניח את החסה על  קערת הגשה, מעל את הירקות, המנגו והתפוח.
ניתן להוסיף שקדים/ אגוזי מלך, חמוציות וכו' כיד הדמיון ומעל את רוטב הויניגרט הלימוני המתקתק.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור