מצרכים:
- 1 קולורבי
- ¼ דלעת
- 2 גזר
- 2 מנגו
- 2 תפוחי גרנד סמית
- 1 חסה
- 100 גרם שקדים
- 100 גרם אגוזי מלך
- 100 גרם חמוציות
לרוטב:
- 6 כפות דבש
- 3 כפות חרדל
- 1 כוס מיץ תפוזים
- ¼ כוס שמן
- ½ כוס לימון
- ½ כפית פלפל שחור
- ½ כפית מלח
- 50 גרם גינג'ר טרי מגורד בפומפיה
אופן ההכנה :
לחתוך את הירקות לגוליאנים (בצורת גפרורים).
להניח את החסה על קערת הגשה, מעל את הירקות, המנגו והתפוח.
ניתן להוסיף שקדים/ אגוזי מלך, חמוציות וכו' כיד הדמיון ומעל את רוטב הויניגרט הלימוני המתקתק.