סלט הפתעות של עלי חסה, רוקט וגבינות קשות מטוגנות

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 חבילת מיקס חסות
  • 1 בצל סגול חתוך
  • 2 גזרים מגורדים בפומפיה
  • 1 קופסת תירס
  • 200 גרם קוביות של גבינות קשות חתוכות לקוביות 

לרוטב:

  • 1/2 כוס וינגרט הדרים
  • 1/4 כוס שמן
  • 2 כפות חרדל
  • 3 כפות חומץ בלסמי
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי

לטמפורה:

  • 1 כוס קמח
  • 1 שקית א. אפיה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית סוכר
  • 5 כפות קורנפלור.
  • 2 כוסות מים קרים.
  • 2 ביצים

אופן ההכנה:
לטחון במעבד מזון את כל חומרי הרוטב ולשמור במקרר.
להניח את חומרי הסלט בקערה ולערבב.
לפני ההגשה –
לערבב את כל חומרי הטמפורה היטב עד לקבלת בלילה חלקה (ניתן במעבד מזון)
להכניס את קוביות הגבינה לטמפורה ולטגן בשמן עמוק.
להוסיף את הרוטב לסלט, לערבב, לפזר מעל את קוביות הגבינה ולהגיש.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור