מצרכים:
- 1 סלק חתוך לגוליאנים
- 2 גזר חתוך לגוליאנים
- ¼ כרוב חתוך לגוליאנים
- 5 עלי חסה חתוכים לגוליאנים
- זר פטרוזיליה קצוצה
- זר כוסברה קצוצה
- זר נענע קצוץ
- 2 תפוחי גרנד סמית חתוכים לגוליאנים
- 100 גרם בוטנים קצוצים
- ½ כוס וינגרד
לרוטב הנויגרט:
- 1 כוס שמן זית / קנולה / אבוקדו
- 3 כפות חרדל
- 1 כף אבקת גינגר
- 4 כפות סילאן
- 4 כפות חומץ בלסמי
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1 כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
לרוטב – להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון ולטחון עד לקבלת רוטב אחיד.
לערבב את כל המצרכים לסלט ולשפוך מעל את הרוטב.