סלט השוק של פסח

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
  • 2 תפוחי גרנד סמיט חתוכים לרצועות דקות
  • ½ כרוב לבן חתוך דק
  • ½ כרוב אדום חתוך דק
  • 1 בצל סגול חתוך דק
  • 1 זר פטרוזליה
  • 1 זר נענע
  • 1 זר כוסברה
  • 200 גרם בוטנים גרוסים / קשיו / שקדים

לרוטב וויניגרט

  • 1 כוס שמן זית / קנולה
  • ½ כוס לימון סחוט
  • ½ כוס חומץ בלסמי
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 4 כפות חרדל
  • 4 כפות סוכר
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית מלח

אופן ההכנה:
לחתוך את כל החומרים בגודל הרצוי.
לטחון את כל חומרי הוויניגרט במעבד מזון.
לצקת על הסלט.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות