סלט השוק של פסח

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
  • 2 תפוחי גרנד סמיט חתוכים לרצועות דקות
  • ½ כרוב לבן חתוך דק
  • ½ כרוב אדום חתוך דק
  • 1 בצל סגול חתוך דק
  • 1 זר פטרוזליה
  • 1 זר נענע
  • 1 זר כוסברה
  • 200 גרם בוטנים גרוסים / קשיו / שקדים

לרוטב וויניגרט

  • 1 כוס שמן זית / קנולה
  • ½ כוס לימון סחוט
  • ½ כוס חומץ בלסמי
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 4 כפות חרדל
  • 4 כפות סוכר
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית מלח

אופן ההכנה:
לחתוך את כל החומרים בגודל הרצוי.
לטחון את כל חומרי הוויניגרט במעבד מזון.
לצקת על הסלט.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור