מצרכים:
- 2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
- 2 תפוחי גרנד סמיט חתוכים לרצועות דקות
- ½ כרוב לבן חתוך דק
- ½ כרוב אדום חתוך דק
- 1 בצל סגול חתוך דק
- 1 זר פטרוזליה
- 1 זר נענע
- 1 זר כוסברה
- 200 גרם בוטנים גרוסים / קשיו / שקדים
לרוטב וויניגרט
- 1 כוס שמן זית / קנולה
- ½ כוס לימון סחוט
- ½ כוס חומץ בלסמי
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 4 כפות חרדל
- 4 כפות סוכר
- ¼ כפית פלפל שחור
- ½ כפית מלח
אופן ההכנה:
לחתוך את כל החומרים בגודל הרצוי.
לטחון את כל חומרי הוויניגרט במעבד מזון.
לצקת על הסלט.