סלט חגיגי עשיר של עלי רוקט סלק קולרבי ופקאן מסוכר ברוטב הדרים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

 

חומרים:
1 חבילה עלי רוקט
1 חבילה חסה שטופה
2 סלק מבושל חתוך לקוביות או גוליאנים (גפרורים) – ניתן להשתמש בסלק בווקום
1 קולורבי / תפוח גרנד סמיט חתוך לקוביות או גוליאנים
100 גרם פקאן גרוס גס

לרוטב ( ויניגרט )
1 כפית חרדל
3 כפות סילאן
5 כפות חומץ בלסמי
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כוס שמן זית
1 כוס מיץ תפוזים
1/2 כפית אבקת ג’ינג’ר

אופן הכנה:
בקערת הגשה להניח את כל מרכיבי הסלט (למעט הפקאן המסוכר).

לרוטב:
לטחון את כל המרכיבים עד קבלת מרקם אחיד.

להגשה:
לפני ההגשה לשפוך את הרוטב על הסלט ולעטר מעל בפקאן הגרוס.

בתאבון

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים