חומרים:
1 חבילה עלי רוקט
1 חבילה חסה שטופה
2 סלק מבושל חתוך לקוביות או גוליאנים (גפרורים) – ניתן להשתמש בסלק בווקום
1 קולורבי / תפוח גרנד סמיט חתוך לקוביות או גוליאנים
100 גרם פקאן גרוס גס
לרוטב ( ויניגרט )
1 כפית חרדל
3 כפות סילאן
5 כפות חומץ בלסמי
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כוס שמן זית
1 כוס מיץ תפוזים
1/2 כפית אבקת ג’ינג’ר
אופן הכנה:
בקערת הגשה להניח את כל מרכיבי הסלט (למעט הפקאן המסוכר).
לרוטב:
לטחון את כל המרכיבים עד קבלת מרקם אחיד.
להגשה:
לפני ההגשה לשפוך את הרוטב על הסלט ולעטר מעל בפקאן הגרוס.
בתאבון