מצרכים:
- 1/2 כרוב חתוך לרצועות דקות דקות (גוליאנים)
- 1/2 פפאיה חתוכה לרצועות דקות (גוליאנים)
- 30 יחידות ענבים מגולענים וחצויים
- 10 תמרים יבשים או טריים
- צרור נענע
- 100 גרם אגוזי מלך
- 100 גרם חמוציות
- גרגרי רימון ( לא חובה)
לרוטב:
- 1/2 כוס שמן
- 2 כפות חרדל
- 1/2 כוס סילאן
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1 כפית אבקת גינג'ר
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/4 כפית מלח
- 3 כפות רוטב דגים (לא חובה)
- מיץ מ-2 לימוני ליים
אופן ההכנה:
לרוטב – לערבב היטב את כל החומרים – ניתן לטחון במוט טחינה כך שהרוטב יהיה אחיד .
לסלט – להניח את כל המצרכים בקערה.
למזוג מעל הסלט (לפני הארוחה ) כוס חד פעמית של הרוטב ולערבב.
את שארית הרוטב ניתן לשמור במקרר בכלי אטום עד שבוע.
בתאבון.