סלט חגיגי של כרוב, פפאיה , נענע, תמרים וענבים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1/2 כרוב חתוך לרצועות דקות דקות (גוליאנים)
  • 1/2 פפאיה חתוכה לרצועות דקות (גוליאנים)
  • 30 יחידות ענבים מגולענים וחצויים
  • 10 תמרים יבשים או טריים
  • צרור נענע
  • 100 גרם אגוזי מלך
  • 100 גרם חמוציות
  • גרגרי רימון ( לא חובה)

לרוטב:

  • 1/2 כוס שמן
  • 2 כפות חרדל
  • 1/2 כוס סילאן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כפית אבקת גינג'ר
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית מלח
  • 3 כפות רוטב דגים (לא חובה)
  • מיץ מ-2 לימוני ליים

אופן ההכנה:

לרוטב – לערבב היטב את כל החומרים – ניתן לטחון במוט טחינה כך שהרוטב יהיה אחיד .

לסלט – להניח את כל המצרכים בקערה.

למזוג מעל הסלט (לפני הארוחה ) כוס חד פעמית של הרוטב ולערבב.

את שארית הרוטב ניתן לשמור במקרר בכלי אטום עד שבוע.

                                    בתאבון.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור